Google+ Followers

söndag 29 mars 2015

Den där milen, lite blötare, lite kallare...

Dagen starta med en rinnande näsa, men inte tänkte jag att den skulle sätta krokben på dagens aktivitet. Den bestod av att ta sig till Stockholm, springa en mil på norra djurgården och så klart... Gurkan hade önskemål att tillbringa dagen med Farmor och farfar, så självklart fick han det.
Blippa in vart jag och Klassiker Johan skulle åka, och där hade vi tur i otur när tekniken sa att vi skulle åka åt ett helt annat håll och jag råka köra fel som sen visa sig vara helt rätt när vi såg massa fina tält på parkeringen vid KTH.
Så där stod vi och tillbringa nästan 2 timmar i bilen, lekandes med våra mobiler =).
Några skrattatacker senare så värmde vi upp lite innan vi jogga till starten.
Nu blev det lite kul, jag kom till insikt att skutta i grupp ala Friskis o svettis inte var min starka sida då kordinationen inte var den bästa hahah shit måste träna mer på gang nam style innan jag ger mig på nästa offentliga uppvärmning.
Himlen gjorde sitt bästa att skänka vatten från ovan mest hela tiden, och gegga likt en blandning av "tjurruset" och flås från Lidingö i en härlig blandning blev det.
Sista biten kändes rätt tung i benen, speciellt i rumpan, den var tung som tusan idag.
Och en liten irritation var att klockan helt plötsligt fick för sig att sluta passet, vf men ja med tanke på skicket på den här kroppen så är jag rätt nöjd ändå. Det är ju ändå bara Mars!!!
Men nu är det gjort och resten blir nog mer focus på cykling framöver, men kan tänka mig att göra fler sådana här lopp, helt klart kul stämning trots vädret =)
Och den där medaljen var ju himla snygg tycker jag.

Reklam i all ära, men jag fick inte möjligheten att läsa den tyvärr. =)Så till nästa gång, tjing =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar